A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Things to do in Bistri?a, RO

Ansamblul Sugalete
Ansamblul Sugalete

Sugalete Medieval Buildings. Address: Piata Centrala. Facing the Saxon Evangelical Church on the north side of the Main Square is the Sugalete row of 15th and 16th century merchants' houses. Built between 1480 and 1550, the thirteen gothic- and renaissance-style houses are connected by 20 archways supported by quadrilateral pilasters.

Casa Argintarului
Casa Argintarului

Casa argintarului este situata in locailtatea Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. Casa a fost locuinta unui mare mestesugar bijutier, de unde si insemnele breslei aurarilor, doua potire in basorelief, sculptate pe ancadramentul ferestrei cu deschidere semicirculara.

Lacul de Agrement
Lacul de Agrement

Actualmente „Lacul de agrement”, asa cum este el cunoscut de localnici, avea si o destinatie de agrement, fiind dotat la vremea respectiva cu hidrobiciclete si barcute. Nu in ultimul rand acest lac a fost populat cu peste din specia crap si caras.

image: rasunetul.ro
Parcul Municipal Bistrita
Parcul Municipal Bistrita

Pentru a explora continutul citynews.ro, ... Parcul municipal reabilitat cu fonduri europene, ... parc municipal, bistrita, ovidiu cretu.

source: citynews.ro
image: citynews.ro
Sigiliile Breslelor
Sigiliile Breslelor

162 Unele elemente din simbolistica sigilară a orașului au fost introduse și în stemele breslelor bistrițene (însemnele fierarilor – Muzeul Bistrița-Năsăud, însemnele dogarilor – Muzeul Brukenthal, Sibiu, Steag din colecția Bisericii Evanghelice din Bistrița) Reprezentări de la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX și modelul sigiliului din 1815.

source: academia.edu
Sky Bets Sport Bistrita,
Sky Bets Sport Bistrita,

netbet sport, cazino, cazino live NetBet îți oferă o selecție bogată și variată de jocuri și pariuri sportive. O gamă uimitoare de jocuri arcade și de cazino online, pariuri sportive in-play și o platformă nouă pentru mobil impun Grupul NetBet ca opțiune unică atunci când ne referim la gaming online.

source: netbet.ro
image: flickr.com