A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Things to do in Deventer, NL

Bolwerksmolen
Bolwerksmolen

Monument Bolwerksmolen waar nog op ambachtelijke manier hout wordt duurzaam hout wordt gezaagd en bewerkt.

De Heeren van Voorburg
De Heeren van Voorburg

De openingstijden van alle vestigingen van De Heeren Van Voorburg in Deventer vindt u op Openingstijden.com. De meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden.

image: elteha.nl
De Levenstuinen van het Groot Hontschoten
De Levenstuinen van het Groot Hontschoten

In het oostelijke stroomgebied van het Veluwe-massief naar het IJsseldal is 1,6 hectare maïs- en ... De Levenstuinen van het Groot Hontschoten. Zoeken. Hoofdmenu ...

Forsaken Escape Room
Forsaken Escape Room

Forsaken escape room Forsaken escape room is gevestigd in Deventer vlak langs de A1, afslag Deventer/Zutphen en nabijgelegen Deventer centrum. Gevangen in een oud klaslokaal worden jij en je team op de proef gesteld om binnen 60 minuten te ontsnappen.

source: escapetalk.nl
Geert Groote Huis
Geert Groote Huis

Help ons! Word vriend van het Geert Groote Huis. Het Geert Groote Huis ontvangt geen subsidie en moet zijn eigen broek ophouden. Daarom zijn we erg blij met onze vrienden. Wilt u ook onze vriend worden? De vrienden worden door ons op de hoogte gehouden van nieuwtjes en evenementen rond Geert Groote en het Geert Groote Huis. Vrienden mogen altijd gratis het Geert Groote Huis bezoeken.

image: rtvoost.nl
Grote Kerkhof
Grote Kerkhof

Aan de voet van de mooiste kerk van Deventer vind je plein Het Grote Kerkhof met iedere zomerse zonnige zondag live optredens, veel leuke kroegen en de beste restaurants van Deventer!

Haardplatenmuseum Klarenbeek
Haardplatenmuseum Klarenbeek

Het Haardplatenmuseum Klarenbeek is gewijd aan gietijzer, haardplaten en hun thema's. Onder meer toont het museum een fotoverzameling en bezit het museum meer dan dertig haardplaten. Het Haardplatenmuseum Klarenbeek is gewijd aan gietijzer, haardplaten en hun thema's.

image: mijn100.nl
Het Kloostertuin Deventer
Het Kloostertuin Deventer

Kloostertuin Deventer Begin 2011 mochten we voor de gemeente Deventer een offerte maken voor de restauratie van de kloostertuin aan de Papenstraat in Deventer. Grote delen van de muren zijn uit de 16e eeuw.

image: zoover.nl
Hof van Twello
Hof van Twello

Deventer. Neem afslag Twello/Wilp. Kies onderaan het viaduct r. Twello. Volg de weg door Twello, sla nergens af, passeer de spoorlijn en sla aan het eind bij de rotonde met N340 rechtsaf naar Deventer. Na 1,5 km rechts is Hof van Twello. Per trein kun je naar station Deventer of Twello reizen. Op Deventer kun je de OV-fiets pakken.

image: indebuurt.nl
Hospitaalbunker
Hospitaalbunker

Deventer is a municipality in the Dutch province of Overijssel.It is also a city in its own right. The city of Deventer which is built along the banks of the river IJssel is a very historical city and one of the oldest in the Netherlands.

image: goliniel.com
Kunstenlab
Kunstenlab

Kunstenlab Contact Openingstijden Nieuws Verhuur Expeditie-Havenkwartier Pers. Kunst van Hier tot Ginder. 9 en 10 juni kunstfietsroute in het buitengebied van Deventer

source: kunstenlab.nl
LAACC-Bunker,
LAACC-Bunker,

Olst Dutch Cold War IJssellinie. Follow the dike, N337, from Deventer to Zwolle and just before you enter the village of Olst there is a road to the right towards the domain ' Landgoed De Haere'.

Le Brette Museum - Workshop
Le Brette Museum - Workshop

De onderneming Le Brette Museum - Atelier is gevestigd op Grote Kerkhof 38 te Deventer en is actief in de branche Musea, kunstgalerieën en -expositieruimten. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 52253244 en is gelegen in Centrum in de gemeente Deventer.

source: oozo.nl
LebuïNuskerk, Deventer
LebuïNuskerk, Deventer

We would like to show you a description here but the site won’t allow us.

Luchtdoelterp
Luchtdoelterp

Deventer is a municipality in the Dutch province of Overijssel. It is also a city in its own right. The city of Deventer which is built along the banks of the river IJssel is a very historical city and one of the oldest in the Netherlands.

Mini Orange Museum
Mini Orange Museum

Het Mini Oranje Museum omvat een rijke en brede verzameling objecten gerelateerd aan ons Koningshuis, zoals het door veel Nederlanders is verzameld.

source: facebook.com
Monument Terugkeer Prinses Juliana
Monument Terugkeer Prinses Juliana

Monument Terugkeer aan de Zanden: op 7 september 1985 werd dit monument onthuld door prinses Margriet om te herdenken dat in twee vliegtuigen Prinses Juliana en haar dochters Beatrix, Irene en Margriet op 2 augustus 1945 uit Canada terugkwamen en op vliegveld Teuge landden.

image: flickr.com
Museum de IJsselvallei
Museum de IJsselvallei

Geologisch Streekmuseum de IJsselvallei is a museum in Olst in the Netherlands. See exhibitions, opening hours, admission prices, reviews and more! Geologisch Streekmuseum de IJsselvallei is a museum in Olst in the Netherlands.

Museum De Waag
Museum De Waag

Vanaf 17/6: Deventer 1250 jaar. Museum De Waag. Lees meer. Home; Exposities; 3Deventer; De Waag; Bezoek; Rondleidingen; Educatie; Werken bij ... De Waag; Bezoek ...

Museum Frieswijk - Landbouwminiaturen
Museum Frieswijk - Landbouwminiaturen

See more of Museum Frieswijk - Landbouwminiaturen on ... naar zijn collega geweest in Frieswijk (achter Deventer) ... nl/artikel/2016/11 ...

source: facebook.com
image: rtvoost.nl
Museum Oud Keukengerei
Museum Oud Keukengerei

Het is zonde om oude keukenspullen weg te gooien, vond Frans Jansen. Zijn woonboerderij is nu Museum Oud Keukengerei.

source: dagjeweg.nl
Oudheidkundige Kring Voorst
Oudheidkundige Kring Voorst

Archief week 25 Bij welke school is deze foto gemaakt, wie staan er op en welk schooljaar betreft het?

source: okvvoorst.nl
image: destentor.nl
Oudste Stenen Huis van Nederland (Proosdij)
Oudste Stenen Huis van Nederland (Proosdij)

Op de hoek van de Sandrasteeg vindt u 'De Proosdij', het oudste stenen burgerwoonhuis van Nederland. Het onderste deel van de muur stamt uit het jaar 900. Het pand dateert echter uit 1130 en omvat de oudste stadspoort van Nederland. Het houten dak van de Buveburcht is gedateerd op 1130.

source: deventer.info
Ruïne Oude Korenmolen
Ruïne Oude Korenmolen

Op de website van korenmolen "De Leeuw" kunt u informatie vinden over de rijke historie van de molen en het ambacht die molenaar Tonny Moes met veel passie en vakmanschap uitgeoefend. Sinds geruime tijd malen wij op ambachtelijke en verantwoorde wijze diverse granen tot diverse soorten meel en melanges welke in onze winkel verkocht worden.

Secrets of Asia
Secrets of Asia

Secrets of Asia in Deventer. Bekijk de gegevens en reviews van antiekwinkel Secrets of Asia.

image: trover.com
Toy Museum Deventer
Toy Museum Deventer

Speelgoedmuseum Deventer is housed in two 14th century houses. The collection consists of toys that were used in the Netherlands, and consists of more than 13,000 objects. The collection includes excavated toys from the 13th century, but also modern toys.

Watertoren
Watertoren

De watertoren van Deventer staat aan de Ceintuurbaan op een van de hoogste plekken van de stad Deventer. Hij bevindt zich aan de Ceintuurbaan in het ter bescherming van de waterwinning aangelegde stadspark Het omliggende waterwingebied is rond 1900 ingericht als stadspark en wordt het Nieuwe Plantsoen genoemd.

Watertoren Olst
Watertoren Olst

Ontwerp: J.A. Mulock Houwer, destijds gemeente-architect te Deventer. Uit paars-rode baksteen opgetrokken toren, 53 meter hoog, rustend op een onderbouw van basaltblokken en uitgerust met een uitkragend z.g. Intze-reservoir; het geheel bekroond door puntdak met aardig gedetailleerde dakkapellen, belegd met shingles, koepelvormige lantaarn belegd met leien en een balustrade en windvaan in de vorm van een zeemeermin.

Wechelerveld
Wechelerveld

Route-Video van de MTBroute Deventer. Videobeelden: B. Wijnberg Meer info: http://www.mtbroutes.nl

source: youtube.com
Zorgvliet
Zorgvliet

Go2War2.nl hoofdmenu. ... Zorgvliet closed in the summer of 1944. ... In Deventer there were still some ten prisoners present on the estate ‘Oxerhof’.

source: go2war2.nl
image: kastelen.nl