A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Things to do in Hengelo, NL

De Waarbeek
De Waarbeek

Dagje uit met het hele gezin naar de Waarbeek in Hengelo (ov). Een voordelige dag in ons pretpark of bezoek ons pannenkoekenhuis. Tickets: €9,95

source: waarbeek.nl
image: daguitje.nl
HeArtGallery
HeArtGallery

7551 HK Hengelo; Tel.: 074 8200330; E-mail: info@heartgallery.info; Petitie HeArtGallery Bekijk meer 'Discomfort' 10 jaar KunstNonStop 22-04 t/m 3-06 Bekijk meer .

Herinckhave
Herinckhave

Carintreggeland Huis Herinckhave, Hengelo, Overijssel, Netherlands. 240 likes · 166 talking about this · 27 were here. Nonprofit Organization

source: facebook.com
Kasteel Twickel
Kasteel Twickel

Kasteelbezichtiging 13-23 juni: laatste tickets Actueel ZIEN & DOEN. Kasteelrondleidingen 13-23.6 ; Parkrijtuigendag 23.6; Japan in de Oranjerie 24.6

source: twickel.nl
Kinderboerderij 't Weusthag
Kinderboerderij 't Weusthag

Bovenstaande honing is ook verkrijgbaar bij Kinderboerderij het Weusthag. Ze zijn 5 dagen in de week geopend van 9.00 -17.00 uur Di Ochtend en Zaterdags gesloten. P.s. vergeet uw lege honingglas niet, we gebruiken hem graag nog een keer.

source: facebook.com
Klopjeswoning
Klopjeswoning

Hengelo is a city found in Overijssel, The Netherlands. It is located 52.27 latitude and 6.79 longitude and it is situated at 18 meters above sea level

Landgoed 't Kluenven B.V.
Landgoed 't Kluenven B.V.

De locatie is prima bereikbaar met bus 53 vanaf station Hengelo (Ov) en ligt vijf minuten rijden van de E35; eenmaal aangekomen lijkt 't Kluenven echter een afgelegen plek. Woonhuis en Werkhuis worden privé gebruikt en voor het beheer van het landgoed. Elk huis heeft zijn eigen buitenruimten zodat er ruim voldoende privacy is.

source: kluenven.nl
Maisdoolhof Fleringen
Maisdoolhof Fleringen

Groot Twentsch Maisdoolhof, Fleringen , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, ... Gericht zoeken in NL

Meestershuis Dubbelink
Meestershuis Dubbelink

Dubbelink was een havezate in het richterambt Delden, gelegen in de buurschap Azelo. Het valt tegenwoordig onder de Nederlandse gemeente Hof van Twente. Het huis Dubbelink zelf is in de 18e eeuw reeds verdwenen, thans resteren nog een aantal boerderijen, het zogenaamde Meestershuis en een bakspieker.

Middeleeuws Weleveld,
Middeleeuws Weleveld,

Middeleeuws Weleveld. Kijk hier verder. Huisplaats. Kijk hier verder. Activiteiten. Kijk hier verder. Landgoed Weleveld komt al vroeg voor in de ... info@weleveld.nl ...

source: weleveld.nl
Monumental House
Monumental House

The estate has many special monumental building, ... , the coach house behind it and the centuries old water mill with three wheels. ... hengelo@valk.nl.

Museum Hengelo
Museum Hengelo

Museum Hengelo heeft veel van zijn museale objecten en documenten digitaal vastgelegd in een database. Via de website is het mogelijk om te zoeken in de museumcollectie. Hierin zijn het Foto Archief, het Boeken Archief, het Film Archief, het Beeld en Geluid Archief en periodieken met artikelen uit het magazine Hengelo toen & nu voor u beschikbaar.

image: museumtv.nl
Museum No Hero
Museum No Hero

Museum No Hero verruimt je blik. Door de komst van internet weten wij beter dan ooit wat er bij de buren speelt, maar door onze beperkte bril komt de wereld vertekend binnen. Een angstig wereldbeeld, waarin terrosrisme en cyberaanvallen domineren, dreigt terrein te winnen.

Oyfo Techniekmuseum
Oyfo Techniekmuseum

Oyfo Techniekmuseum Oyfo staat voor kunst, maar ook voor techniek. In museumlessen (via je school!) en bij de Doemiddagen in het Oyfo Techniekmuseum kan je alles leren en ontdekken over techniek. De museumpagina’s van oyfo.nl komen binnenkort ook online.

source: oyfo.nl
image: museumtv.nl
Resten Kasteel Saterslo
Resten Kasteel Saterslo

Kasteel Neercanne is een terrassenkasteel, het enige in Nederland. Het kasteel ligt op de grens met België, in het dal van het kronkelende riviertje de Jeker, enkele kilometers zuidelijk van Maastricht aan de westzijde van de restanten van de St. Pietersberg. Juist over de grens met België, aan de zuidzijde van het kasteel, ligt het dorpje Canne.

Salt Museum
Salt Museum

Home » Park » Onondaga Lake Park » Salt Museum . Salt Museum. Discover the industry that created the City of Syracuse and supplied the entire nation with salt! Explore the site of an original boiling block where brine (salt water) was turned into what was then considered one of the country's most precious commodities.

Twickeler Houtzaagmolen
Twickeler Houtzaagmolen

De Twickeler Houtzaagmolen ligt dicht bij de weg van Delden naar Hengelo vlak achter hotel Carelshaven. De molen werd in 1771 in opdracht van Carel George Graaf van Wassenaer Obdam gebouwd. Ruim tweehonderd jaar is hier hout gezaagd.

source: zaagmolen.nl
Voormalig Badhuis
Voormalig Badhuis

Een monumentaal badhuis, een voormalig schoolgebouw en een nieuw, kleinschalig appartementencomplex vormen de ingrediënten voor Wemenpark in Hengelo (Overijssel). Wemenpark ligt aan de Oldenzaalsestraat en langs de slingerende Drienerbeek.

source: facebook.com
Watertoren (Stork)
Watertoren (Stork)

Stork & Co. in het spoorwegknooppunt Hengelo, vlakbij het station van Hengelo en de Nederlandsche Katoenspinnerij. Op het terrein van de machinefabriek van de Fa. Stork staat in de noord-westhoek een WATERTOREN die in opdracht van de Fa.