A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Things to do in Manresa, ES

Antic Escorxador Manresa
Antic Escorxador Manresa

L’antic escorxador de Manresa és un edifici modernista, així com el recinte que l’envolta, projectat per Ignasi Oms i Ponsa. Construït l’any 1906 a l’actual Plaça Bages. Es tracta d’una obra inacabada on es fa palesa la funció d’equipament públic.

Antic Hospital de Sant Pau
Antic Hospital de Sant Pau

L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és un centre d'alta complexitat que, amb sis segles d'existència, representa la institució hospitalària degana de l'Estat espanyol.

source: santpau.cat
Antiguo Apeadero de Castellgalí
Antiguo Apeadero de Castellgalí

Web oficial de l'Ajuntament de Castellgalí (Catalunya,Cataluña,Catalonia,Spain,ajuntament,ayuntamiento,municipi,municipio,població,poble,serveis,equipaments,turisme,oci,excursions,tradicions).

Aparcamiento
Aparcamiento

Encuentra todas las opciones de aparcamiento en Manresa. Si buscas un parking barato en el centro de Manresa, reserva tu plaza con ElParking y ahorra hasta un 70%.

source: elparking.com
image: elista.es
ca la Buresa
ca la Buresa

Casa Torrents o ca la Buresa Situada a la plaça de Fius i Palà és un edifici construït entre 1906 i 1913 per Ignasi Oms i Ponsa. Està estructurat en planta baixa i quatre nivells, amb dos torreons circulars als angles, un de les quals està culminat amb una cúpula cònica, amb decoració ceràmica en forma d’escames.

Can Serra
Can Serra

Els més de 100 anys d’història de la Masia Can Serra, ... es fa saber que la terrassa de la nostra estimada Masia Can Serra ha obert les seves portes, ... Manresa ...

Can Vinyes
Can Vinyes

Can Vinyes és una masia del municipi de Manresa (Bages) inclosa en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i en el Catàleg i Pla Especial de Protecció del Patrimoni Històric-Arquitectònic i Ambiental de Manresa.

Castell De Castellet
Castell De Castellet

El castell s'edificà per a defensar un terme anomenat Castellet de Bages que comprenia pràcticament el territori de l'actual Sant Vicenç de Castellet. L'any 1099 en la butlla del papa Urbà II al bisbe Ot d'Urgell se cita Castellet com a propietat a Manresa exceptuant la jurisdicció parroquial del bisbe d'Osona.

Cave of Saint Ignatius
Cave of Saint Ignatius

Cave of Saint Ignatius Manresa. Musical Pere Claver Autor: Enric Puiggrós sj. Model of the Cave of Saint Ignatius and the Sanctuary. ... The Saint Ignatius Cave.

image: ssvmusa.org
Centre d'Interpretació del Carrer del Balç
Centre d'Interpretació del Carrer del Balç

ca CA ES EN FR > Top del Bages; ... Manresa. Centre d’Interpretació Medieval del Carrer del Balç. Mapa. Centre d'Interpretació del Carrer del Bal ...

Codik Room Escape
Codik Room Escape

Codik Room Escape, ... a prop de Manresa. Mirant la web i la història ... Para reservar ☎️ 697721473 o nuestra web www.codik.es

source: facebook.com
Collbaix
Collbaix

COLLBAIX lleva asociados a su nombre las palabras calidad y innovación por las cuales se distinguen sus productos. Nuestro catálogo es tan amplio como las necesidades de nuestros clientes.

source: collbaix.com
Colònia Jorba
Colònia Jorba

En 1.892 es va posar en funcionament la colònia Jorba del Manganell, ... el fundador de l'imperi comercial Jorba de Manresa durant la primera meitat del segle XX, ...

El Misteri de la Llum Escape Room
El Misteri de la Llum Escape Room

Nou Escape Room al barri antic de Manresa! Teniu 60 minuts per a descobrir què li ha passat a un científic que investigava el misteri de la llum... En sereu capaços?

El Molí del Mig
El Molí del Mig

Hotel Molí del Mig by URH. Somos un viejo molino del siglo XV restaurado por el arquitecto Josep M. Deulofeu. Un concepto de hotel que combina instalaciones de vanguardia con el valor histórico y el encanto de nuestros orígenes.

El Pou de la Gallina
El Pou de la Gallina

Algunes de les estampes que caracteritzen avui la festa de Sant Jordi es van consolidar en aquells anys. A mitjans de la dècada dels seixanta, i després de la pràctica extinció de la diada en temps de la postguerra, les parades de les llibreries es congregaven sota els porxos de cal Jorba, en un certamen promogut pels mateixos magatzems.

source: elpou.cat
Espai 1522, la Ciutat d'Ignasi
Espai 1522, la Ciutat d'Ignasi

Espai Manresa 1522, la ciutat d’Ignasi. ... Entre 1522 i 1523 Ignasi de Loiola es va allotjar al convent i hi va experimentar episodis culminants en la seva ...

image: quaderna.cat
Final Camino Ignaciano
Final Camino Ignaciano

... para subir por el camino de tierra y encontrarnos al final del camino ... La llegada a Manresa es muy emotiva ... of Manresa. From the whole Camino Ignaciano I ...

Font de Neptú
Font de Neptú

La Font de Neptú és un font monumental d'estil neoclàssic, situada just al davant del Pont Nou de Manresa. Va ser inaugurada el 13 de març de 1802 pel rei Carles IV. Es va construir perquè s'hi abeuressin les cavalleries que arribaven a la ciutat i, també, les que iniciaven el seu camí.

Iglesia de la Sagrada Família de Bauma
Iglesia de la Sagrada Família de Bauma

La colonia de Bauma es la más antigua del ... Sagrada Familia de la Bauma - Se trata de un templo ... La idea era convertirse en la iglesia de la antigua ...

La Casa de les 7 Tines
La Casa de les 7 Tines

Al Saló de Sessions de la Casa Consistorial de la Ciutat de Manresa, ... dia 7 dagost de 1992, per la qual es ... de la presentació que es faci de les ...

source: manresa.cat
La Clau Room Escape
La Clau Room Escape

Què coneixes de Manresa? Estem dins del centre històric de la ciutat. Després de conèixer La Clau, completa el dia descobrint una ciutat que té molt a dir.

La Piedra de les Creus,
La Piedra de les Creus,

Cristalleries les Creus, la información sobre la empresa. . cristalerías en Pineda de Mar, ... Lloret De Mar / Selva Manresa / Bages ... ES Domingo, 24 Junio, 02:09 ...

Les Quatre Barres
Les Quatre Barres

... de J.N. Santaulàlia, són les quatre novel·les ... es concentren les quatre presentacions en un únic acte ... a Manresa, es va convocar per primera ...

source: manresa.cat
Management Amusement Park S L
Management Amusement Park S L

Check out Tibidabo’s Panoramic Area which at 500m above sea level boasts the best views of Barcelona. This is also where you'll find our all-time favourite attractions like the Automaton Museum and Avió airplane ride and fun attractions for all the family.

source: tibidabo.cat
MàQuina De Batre
MàQuina De Batre

La Festa Major de Sant Fruitós consolida la Màquina de Batre com a escenari principalSource: ... L’espectacle “boca de l’infern” es trasllada al 10 de setembre.

source: onabages.cat
Mas De Sant Iscle
Mas De Sant Iscle

La propietat del Mas de Sant Iscle, documentada l’any 950 i contemporània a la Marca Hispànica i al monestir de Sant Benet de Bages (bressol de la cultura vinícola bagenca), està situada al bell mig del Pla de Bages, en l’encreuament de l’Eix Transversal (C-25) i el camí reial Barcelona-Cardona, i a tocar del canal de la Sèquia, una obra medieval de 26 km que porta l’aigua des de Balsareny fins a Manresa, aquest celler té el privilegi d’estar en un indret únic.

image: quetiempo.es
Mas Manganell
Mas Manganell

SOLER MAS, Francesc (coord.). La Sardana a Manresa (1901-1994), ... L'Oficina Jove del Bages edita de tant en tant el llistat d'on es pot aprendre dansa a Manresa.

Món Sant Benet
Món Sant Benet

Also you can travel from Barcelona Sants to Manresa on line R4 of Rodalies RENFE. Once in Manresa, you can complete the journey to Món Sant Benet by taxi -there’s a taxi rank outside the train station- or by bus.

Muralla de Manresa
Muralla de Manresa

Manresa, tot i conèixer el seu traçat originari, són pocs els trams de muralla que es conserven, i no tots pertanyen al període medieval original, sinó que, en ocasions, es tracta de reconstruccions posteriors, sobretot dels segles XVI i XIX.

Museu Comarcal de Manresa
Museu Comarcal de Manresa

Les col·leccions del museu, activitats, serveis. El MCM conserva i exposa obres que expliquen l'art i la història de Manresa i el Bages.

Museu de Geologia Valentí Masachs
Museu de Geologia Valentí Masachs

El Museu de Geologia “Valentí Masachs” de la Universitat Politècnica de Catalunya està situat a l’Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa. Fou fundat l’any 1980, i el Dr. Valentí Masachs Alavedra en va ser el seu primer director.

image: minercat.com
Museu de la TèCnica de Manresa
Museu de la TèCnica de Manresa

de la sÈquia a la cinteria. El Museu de la Tècnica acull dues destacades exposicions permanents que tenen un gran vincle amb la raó de ser del Parc de la Sèquia: la importància de l’aigua per al desenvolupament humà.

image: minube.com
Orange Catalunya Xarxes De Telecomunicaciones S A
Orange Catalunya Xarxes De Telecomunicaciones S A

Orange Catalunya Xarxes de Telecomunicaciones S.A, la información sobre la empresa. . bellas artes en Ripoll, bellas artes (1468)

image: 11870.com
Palacio Celeste
Palacio Celeste

Es bello hasta el nombre "Palacio Celeste". He visto en muchas webs y blogs , no solo con el paso del tiempo sino con el mal uso y el nulo respeto que cierta gente ha hecho en los interiores.

Parque de la Aguja
Parque de la Aguja

Parque de la Aguja El Parque de la Aguja (en catalán Parc de l'Agulla) es un lago artificial situado en la ciudad de Manresa que se empezó a construir en 1966 haciendo una presa y no se llenó hasta el noviembre de 1974.

source: wikimapia.org
Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals
Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals

El Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals és una secció de l'Associacio Cultural Recreativa de Fals. Associacio sense anim de lucre que des de 1978 es dedica a la promocio de finalitats culturals, recreatives, socials i esportives al poble de Fals

source: pessebre.cat
Portal de Berga
Portal de Berga

Noticias de Manresa, información local, ... On es trobarien Manresa, Berga, ... Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi.

source: regio7.cat
Portal de les Verges o de Cal Quatre
Portal de les Verges o de Cal Quatre

... on comença la nostra excursió cal prendre qualsevol carretera o ... Portal de les Verges, ... es a dir la BV-4501 en direcció Manresa i un ...

Portal de Sant Francesc o de Cal Valeri
Portal de Sant Francesc o de Cal Valeri

El Fossar Vell de Sant Francesc Xavier fue la última casa de los formenterenses que habitaron la isla de Formentera entre 1757 y 1938. Se trata de un cementerio de planta cuadrada ligeramente distorsionada de 22 metros de lado, delimitado por un muro de mampostería de dos metros de altura.

source: m-ar.net
Sant Marc de Manresa
Sant Marc de Manresa

Als primers temps de la seva estada a Manresa, durant uns dies Ignasi de Loiola es va establir ... La Capella de Sant Marc, situada a l'entrada sud de Manresa just ...

Santa Maria, Manresa
Santa Maria, Manresa

The Collegiate Basilica of Santa Maria (Catalan: Santa Maria de Manresa; Spanish: Santa María de Manresa), also known as La Seu, is a Romanesque-Gothic church in Manresa, Catalonia, north of Spain.

Tines del Tosques
Tines del Tosques

Caminada per les tines de la vall del Flequer – Aparcament - Tines del Bleda – Barraca de vinya – Tines del Tosques – Dipòsit de vinya – Tines de l’Escudelleta – Riera del Flequer – Tines del Ricardo – Tines del camí del Flequer – Mas Flequer – Ermita de Sant Pere – Oristrell - Aparcament

image: quetiempo.es
Torre de Santa Caterina
Torre de Santa Caterina

Informar de comentario inapropiado o spam. Notificar datos incorrectos: ubicación, tipo, descripción, etc. Añade esta zona a tu sitio web copiando el código de abajo.

Torre del Breny
Torre del Breny

En el primer volum de l’obra, Laborde hi adjuntà dues làmines, una en la qual es veu la Torre del Breny des de la part oest, ... Manresa es la mas immediata.

Torre del TelèGraf (Ruinas)
Torre del TelèGraf (Ruinas)

Actualment, les restes del fortí de Sant Pere Màrtir, i de la seva torre del telègraf, resten irònicament enterrades sota una antena de telecomunicacions moderna.

source: mnactec.cat
Torre Dels Comtals
Torre Dels Comtals

La torre dels Comtals (GC68QPT) was created by fontanet on 12/28/2015. It's a Small size geocache, with difficulty of 1.5, terrain of 2. It's located in Cataluña, Spain.

Torre Lluvià
Torre Lluvià

La torre d'aigua de la Torre Lluvià és també obra d'Ignasi Oms i Ponsa i data de 1896. Està situada a uns 150 metres de la casa, prop d'un torrent. La torre presenta una planta octogonal d'estil neoàrab feta d'obra vista sobre sòcol de maçoneria. Cal destacar-ne les pbertures, la seva geometria i els coronaments.

Torres de Fals
Torres de Fals

El Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals és una secció de l'Associacio Cultural Recreativa de Fals. Associacio sense anim de lucre que des de 1978 es dedica a la promocio de finalitats culturals, recreatives, socials i esportives al poble de Fals

source: pessebre.cat

Related Question Categories