A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Things to do in Sabadell, ES

Antiga Estació Centre Sabadell (Gran Via)
Antiga Estació Centre Sabadell (Gran Via)

L'altre accés a Sabadell Centre es situa a l'altre costat de la Gran Via (març 2010) Escales d'accés a l'estació (març 2010) Passadís d'enllaç entre l'accés est i el vestíbul (març 2010)

source: trenscat.com
image: trenscat.com
Aula De l'Aigua
Aula De l'Aigua

Com arriba l'aigua fins les cases en una ciutat com Sabadell? Com es gestiona el servei municipal d'aigües? Descobreix les principals fases del cicle integral de l'aigua i aprèn alguns consells per consumir l'aigua de forma responsable.

Bosc de Can Deu
Bosc de Can Deu

Situado en el norte de Sabadell, el Bosc de Can Deu es una finca de 86 hectáreas de bosque protegido, que en el año 1968 Caixa Sabadell salvó de la especulación urbanística, transformándolo en un Centro de Actividades Ambientales.

Bosc Tancat
Bosc Tancat

Bosc Tancat (Cerdanyola del Valles, Spanyolország). Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a TripAdvisoron.

image: quetiempo.es
Campanar de Sant Felix
Campanar de Sant Felix

Campanar de Sant Fèlix: Edifici religiós, situada a Racó del Campanar (Sabadell - Centre Històric) de Joan Garrido, d'estil Barroc, del període Segle XVIII. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

image: sabadell.cat
Can Deu Masia
Can Deu Masia

Can Deu - Museu d'eines del camp: Masia, situada a Extrem Sud del bosc de Can Deu - accés per Carrer de Prada (Sabadell - Rodal). Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Casa Durán
Casa Durán

Casa Duran: Edifici residencial, situada a Carrer del Pedregar, 7 (Sabadell - Centre Històric), del període Segle XVI-XVII. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

image: uab.es
Casa Museu Cal Gerrer
Casa Museu Cal Gerrer

La Casa Museu – Cal Gerrer es la sede de la Fundació Cabanas, un espacio museístico situado en el corazón de Sant Cugat, dónde convergen: arte, historia y coleccionismo. Encontramos piezas de cerámica hechas por los Arpí alfareros, la obra artística de los hermanos Cabanas-Alibau, o una colección de fotografías y objetos de la mítica Marilyn Monroe.

Casal Pere Quart Sabadell
Casal Pere Quart Sabadell

Casal Pere Quart, Sabadell Fotografies de l'equipament, façana de la Rambla. Conegut popularment com les Voltes de Ca l'Oliver, el casal fou construït el 1862 per Pere Oliver, besavi patern de Joan Oliver.

Cerdanyola Art Museum
Cerdanyola Art Museum

The Cerdanyola Art Museum, also known as Can Domènech, is an art museum located in the old quarter of the city of Cerdanyola del Vallès. It was opened on 10 September 2009 and is part of the Barcelona Provincial Council Local Museum Network and of the Art Nouveau European Route.

source: revolvy.com
image: triposo.com
Chimenea del Vapor Estruch
Chimenea del Vapor Estruch

Xemeneia del vapor de ca l'Estruch, ... Aquestes estaven connectades a un sistema de corretges i politges mogudes per l'energia del vapor ... a Sabadell es va ...

Coves De Sant Oleguer (Sabadell)
Coves De Sant Oleguer (Sabadell)

La rehabilitació de les coves de Sant Oleguer i el seu entorn, per tal de permetre el seu accés, ha de possibilitar donar a conèixer un període de la història de la nostra ciutat poc conegut, ha de permetre donar a conèixer a la població escolar, i als ciutadans en general, les condicions de vida durant el primer franquisme, i el fenomen de la immigració provinent d'altres regions d'Espanya.

Creu Alta Sabadell
Creu Alta Sabadell

Web oficial del Creu Alta Sabadell Bàsquet. Som una escola de bàsquet formatiu des de 1998, que fomenta els valors del nostre esport. Tenim les portes obertes a nenes i nenes de 5 a 17 anys que vulguin aprendre i divertir-se jugant a bàsquet.

Estelar Trek
Estelar Trek

Welcome to the Estelar Trek base. Today we celebrate your graduation enjoying a fantastic trip in the flagship of the star fleet the Enterprise! the most powerful ship ever created by man able to reach speeds factor 9.7 thanks to its powerful reactors of Dilitio.

Exposicion de Pesebres
Exposicion de Pesebres

Cien pesebres en diferentes materiales y construidos a partir ... pero si lo miro con más detenimiento lo que me entristece es lo que interpreté por esa falta de ...

Ferreteria
Ferreteria

Ferretería Can Deu es una ferretería en Sabadell que realiza copia de llaves, tiene bricolaje, pintura y menaje e iluminación.

image: creucolor.es
Font Nova Washing Place
Font Nova Washing Place

In 1931 it became the City Museum, and in 1970, the History Museum of Sabadell (MHS). The museum also has thirteen extensions of different periods that complete the historical account and experience of the city.

image: wikidata.org
Granja del Pas
Granja del Pas

Granja Pas Sabadell a partir de 6.000 €, 5 casas con Precio Rebajado! Piso en Venta en Sabadell. Pisos Sabadell. JTO Granja Pas estupen... Granja Pas Sabadell

source: nuroa.es
image: mapio.net
Hospital Mare de Déu de la Salut (Antic)
Hospital Mare de Déu de la Salut (Antic)

Hospital de la Mare de Deu de la Salut (“els Caliptus”): Edifici públic, situada a Parc del Taulí (Sabadell - Centre Històric) de Enric Fatjó i Torras, del període 1888-1910. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Instituto Catalán de Paleontología Miquel Crusafont
Instituto Catalán de Paleontología Miquel Crusafont

Cookies técnicas que facilitan la navegación del usuario y la utilización de las diferentes opciones o servicios que ofrece la web como identificar la sesión, permitir el acceso a determinadas áreas, facilitar pedidos, compras, cumplimentación de formularios, inscripciones, seguridad, facilitar funcionalidades (vídeos, redes sociales, etc.).

source: icp.cat
Masia Ca n'Oriac
Masia Ca n'Oriac

Ca n'Oriac Sabadell sector Ca n'Oriac Societat 14 juliol 2017 per Aleix Pujadas La proposta per a donar nous usos a la masia de Ca n’Oriac va prenent forma. Aquest dijous s’han presentat les idees dels veïns per treure profit d’aquest espai, actualment molt degradat.

source: isabadell.cat
Masia Can Llong (Sabadell).
Masia Can Llong (Sabadell).

Masia de Can Llong . ... La masia de Can Gambús, es del segle XVI, ... Al Museu d'Història de Sabadell es podem admirar les importants troballes de l'època neolítica.

Masia Can Rull
Masia Can Rull

Can Rull: Masia, situada a Avinguda de Lluís Companys, prop del Carrer d'Ovidi (Sabadell - Rodal), del període Segle XVI-XVII. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Monastery of Sant Cugat
Monastery of Sant Cugat

Rio de Sant Cugat Sant Cugat del Vallès (Catalan pronunciation: [ˈsaŋ kuˈɣad dəɫ βəˈʎɛs]; Spanish: San Cugat del Vallés) (pop. 89,516 in 2017) is a town and municipality north of Barcelona in Catalonia, Spain.

image: abc.es
Monument Rotary Club de Sabadell
Monument Rotary Club de Sabadell

Inici Museu d'Art de Sabadell Exposició permanent Escultures al carrer Weda Transmisiones de Ricard Carner i Estudi Grafit Disseny de Carles Guevara. Monument Rotary Club Sabadell Weda Transmisiones de Ricard Carner i Estudi Grafit Disseny de Carles Guevara.

Museo del Gas (Sabadell)
Museo del Gas (Sabadell)

El Museo del Gas se encuentra situado en la plaza del Gas, en el centro de Sabadell . Depende de la Fundación Gas Natural Fenosa y ocupa la antigua sede de Gas Natural de la localidad, obra de Juli Batllevell, que fue restaurada entre 2009 [3] y 2011 para acoger el museo.

Parc d'Odessa
Parc d'Odessa

El parc d'Odessa Des de fa ben poc Sabadell també disposa del nou espai verd del parc d'Odessa, que, en una superfície allargada de més de 30.000 metres quadrats, conté una esplanada, amb una abundant vegetació i on tant nens com adults poden gaudir de diverses activitats lúdiques i de diferents camins per on poden passejar els visitants en una zona que fa pendent.

image: sabadell.cat
Parc de Can Gambus
Parc de Can Gambus

El Parc de Can Gambús El Parc de Can Gambús està ubicat a la zona oest de la ciutat de Sabadell i limita, d’una banda amb el barri dels Merinals de Sabadell, i per l’altra, amb la ciutat de Sant Quirze del Vallès i l’autopista C-58, que enllaca la ciutat de Barcelona amb Manresa.

source: cangambus.cat
Parc de Catalunya
Parc de Catalunya

Parc de Catalunya a Sabadell per anar amb nens. Una gran zona de lleure amb trenet tripulat, llac amb barques, pícnic, camins per passejar, esports,...

source: totnens.cat
Parc de l'Hostal del Fum
Parc de l'Hostal del Fum

Al Parc de l’Hostal del Fum s’hi poden fer tot tipus d’esports i d’activitats a l’aire lliure, us podeu endur les raquetes, les pilotes, les bicicletes, jocs, unes tovalloles per estirar-vos a la gespa, la carmanyola per fer un pícnic, podeu pujar amb els nens al Tren de Palau i divertir-vos junts en família durant tot un dia.

Parc de la Betzuca
Parc de la Betzuca

The restaurant is located at Parc Empresarial Via Sabadell, a busy shopping mall in which the city seeks revive its industrial origins. This universe would be incomplete without the Italian touch.

Parc de les Morisques
Parc de les Morisques

El parc de les Morisques és un dels principals centres neuràlgics de la vida social quirzetenca. També conegut com la Taula Rodona, aquest parc de 40.000 m2 està situat a la zona del Mas Duran.

Parc del Turonet
Parc del Turonet

I tancarem el programa anant a l’Escola El Turonet de Sant Quirze del ... criteri es consideri el domicili del lloc de ... Pessebristes Sabadell i Fira de ...

Parc Dels Pinetons
Parc Dels Pinetons

Parc dels Pinetons El parc dels Pinetons està situat a Ripollet, just a l’extrem nord d’aquesta població, ja tocant a Barberà del Vallès. És un parc gran, que encara ho podria ser més. De fet només s’han condicionat, i per cert molt ben condicionades, la meitat de les terres que ocupa.

Parc Recreatiu La Bassa
Parc Recreatiu La Bassa

La Bassa - Parc Recreatiu de Sabadell ... - Tarifa pel lloguer del material recreatiu d'1 €/hora. - Recordem que segons la normativa vigent els menors de 14 anys ...

source: sabadell.cat
Parque Fluvial rio Ripoll,
Parque Fluvial rio Ripoll,

De tanto en tanto nuestras escapadas pasan por este lugar - parque fluvial del rió Ripoll - y ciertamente podemos confirmar que cada vez se observan mejoras de todo tipo, señalización, mantenimiento, paisaje, zonas de recreo etc. Si bien la historia del rio entre los años 50 y posteriores décadas lo dejaron herido de muerte, parece que la conciencia medioambiental esta ayudando a que se puedan recuperar espacios que parecia imposible volver a dar vida.

image: minube.com
Passeig de la Plaça Major
Passeig de la Plaça Major

RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT: PASSEIG PLAÇA MAJOR ... pg. de la Plaça Major, 1. ... Copyright © 2017 Ajuntament de Sabadell ...

source: sabadell.cat
Pi d'en Xandri
Pi d'en Xandri

escola pi d'en xandri sant cugat del vallÈs. benvinguts al bloc de l'escola pi d'en xandri.

Plaça del Pi-Pi
Plaça del Pi-Pi

Plaça del Pi. Callejero, planos y mapas de la ciudad de Sabadell. Encuentra la calle que buscas en Callejero.net. Tu Callejero en Internet.

Plaça Pedregar
Plaça Pedregar

Moovit te ayuda a encontrar las mejores rutas para Plaça Del Pedregar utilizando el transporte público y te proporciona instrucciones paso a paso con horarios actualizados deAutobús, Tren, Metro en Sabadell.

source: moovitapp.com
Sabadell Art Museum
Sabadell Art Museum

Sabadell Art Museum Façade of the Sabadell Art Museum The Sabadell Art Museum or MAS (Catalan: Museu d'Art de Sabadell) is a museum specialised in Catalan painting from the 19th and 20th centuries and is located in Sabadell, the capital of El Vallès Occidental.

Sabadell History Museum
Sabadell History Museum

The museum is located in a house built in 1859. In 1931 it became the City Museum, and in 1970, the History Museum of Sabadell (MHS). The museum also has thirteen extensions of different periods that complete the historical account and experience of the city.

image: wikidata.org
Sant Cugat Museum
Sant Cugat Museum

The Sant Cugat Museum was opened on 23 April 2003; its mission was to oversee the conservation and dissemination of the historic, artistic and cultural heritage of Sant Cugat del Vallès. It is part of the Barcelona Provincial Council Local Museum Network and has two centres: the Sant Cugat Monastery and Casa Aymat plus two other buildings, the Celler Modernista and the Chapel of Sant Domenec.

Sport Center Land
Sport Center Land

Gran parque con Karts, Buggys, Camas elásticas, Paintball, Parque infantil, Tirolinas, y mucho más, para todas las edades, en Terrassa-Sabadell. Entrada libre!

Torre de L'Aigua
Torre de L'Aigua

Torre de l'aigua, Sabadell: Consulta 97 opiniones, artículos, y 29 fotos de Torre de l'aigua, clasificada en TripAdvisor en el N.°3 de 33 atracciones en Sabadell.

Torrent de Colobrers
Torrent de Colobrers

Torrent de Colobrers en Sabadell: descubre los horarios, como llegar y dónde está, compara precios antes de reservar, encuentra fotos y lee opiniones Es un camino que acompaña a un pequeño riachuelo, entre mucha vegetación.

source: minube.com
Tren del Parc Catalunya
Tren del Parc Catalunya

Tots els drets reservats a CEMFES ©, Centre de Modelisme Ferroviari de Sabadell ...

source: cemfes.org
image: fcaf.cat
Vapor Buxeda Vell - Museu de la IndúStria TèXtil Llanera de Sabadell
Vapor Buxeda Vell - Museu de la IndúStria TèXtil Llanera de Sabadell

Vapor Buxeda Vell - Museu de la Indústria Tèxtil Llanera: Edifici industrial o agrícola, situada a Carrer de Cervantes, 68 (Sabadell - Centre Històric), del període Segle XIX.

Vapor Pissit
Vapor Pissit

Interiors del Vapor Pissit de Sabadell Actualment l'Ajuntament de Sabadell és el propietari de l'antic vapor. L'estructura es conserva igual des de la reconstrucció de 1911, ja que no ha patit cap canvi des de l'incendi de principis del segle XX.

Related Question Categories