A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Things to do in Sant Andreu, ES

Ca n'Amat
Ca n'Amat

Media in category "Ca n'Amat (Sant Andreu de Llavaneres)" The following 4 files are in this category, out of 4 total.

Cal Toi
Cal Toi

Català: Cal Toi (Sant Andreu de Llavaneres) ... Media in category "Cal Toi" The following 2 files are in this category, out of 2 total. 175 Cal Toi, ...

Can Bacardí
Can Bacardí

Media in category "Can Bacardí (Sant Andreu de Llavaneres)" The following 7 files are in this category, out of 7 total.

Can Berenguer,
Can Berenguer,

Can Berenguer és una masia de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. La masia consta de planta baixa, primer pis i segon pis a la part central. A més, té una torre de planta quadrada, que té un quart pis o golfes.

Can Cabot d'Avall
Can Cabot d'Avall

El Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres, afegia encara : Desconeixem l'any i l'arquitecte d'aquesta casa que ben segur que és del segle XIX. El seu darrer propietari de la nissaga va ser Santiago Cabot i Cadafalch, cosí d'en Puig i Cadafalch.

Can Casals
Can Casals

Casals de barri BCN. Inicio ... Sant Andreu - Sant Andreu Dirección: C Sant Adrià 20 Teléfono: 932 566 085 informacio@ateneuharmonia.cat. Casal de Barri Can Rectoret

Can Dalmau
Can Dalmau

Des del camí de Sant Andreu Salou a Cassà de la Selva: Sortint de Cassà s’agafa el carrer principal del polígon industrial fins arribar a la rotonda final, on es gira a la dreta en direcció al cementiri. Després de passar per un pont sobre la variant de Cassà, es segueix per un camí de terra en molt bon estat que porta fins a la masia de Can Dalmau (uns 3 km).

Can Guell
Can Guell

Can Güell és una masia de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Descripció. És una casa de tres cossos i tres plantes, amb la porta d'entrada d'arc rebaixat de pedra picada.

Can Mandri
Can Mandri

Can Mandri: Masia, situada a Avinguda de Catalunya, 24 (Sant Andreu de Llavaneres), del període Segle XVI-XVII. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Can Marpera
Can Marpera

Media in category "Can Marpera" The following 2 files are in this category, out of 2 total. ... 186 Can Marpera, av. Sant Andreu 74 (Sant Andreu de Llavaneres) ...

Can Morera
Can Morera

Can Morera, o Can Morera de la Vall, és una masia del municipi de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) inclosa en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Descripció Masia de tres cossos, amb el cos central més elevat, de tipus basilical.

Can Ros
Can Ros

Can Ros Estrada: Edifici residencial, situada a Carrer d'en Bosch / Carrer de l'Església (Sant Andreu de la Barca) de Josep Ros i Ros, d'estil Noucentisme, del període 1911-1929. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Can Valls
Can Valls

Media in category "Can Valls (Sant Andreu de Llavaneres)" The following 2 files are in this category, out of 2 total.

Casa Belvís
Casa Belvís

Català: Casa Belvís (Sant Andreu de Llavaneres) This is a category about a building indexed in the Catalan heritage register as Bé Cultural d'Interès Local ...

Rectoria Vella
Rectoria Vella

Rectoria Vella: Edifici residencial, situada a Camí de l'Església Antiga (Sant Andreu de Llavaneres), d'estil Gòtic, del període Segle XVI-XVII. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Roc de l'Avi
Roc de l'Avi

El Roc de l’Avi és un bonic mirador situat al Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Hi ha moltes maneres d’accedir a aquest lloc. Si us agrada caminar, el millor és agafar un mapa i planificar una ruta per la zona. Si preferiu fer només un petit passeig, la millor opció per arribar amb cotxe és anar fins al poble de Sant Andreu de ...

Torre Gran
Torre Gran

Torre Gran: Edifici residencial, situada a Avinguda Catalunya, 63 (Sant Andreu de Llavaneres) de Josep Coll Vilaclara, d'estil Modernisme, del període 1888-1910. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).