A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Things to do in Sant Boi de Llobregat, ES

Basses de Can Dimoni
Basses de Can Dimoni

Les basses de Can Dimoni Són un conjunt de tres llacunes d'origen artificial que tenen la singularitat d'estar situades enmig de la plana agrícola de Sant Boi de Llobregat. Són molt sensibles, per la seva reduïda extensió, però importants, sobretot pels ardeids del Delta.

Ca n'Amat
Ca n'Amat

Web Municipal de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. ... Es recorda que l’assignació definitiva de la plaça es farà una vegada ... Infants escola Amat ...

source: santboi.cat
Cal Bruguera
Cal Bruguera

Cal Sílio: Edifici residencial, situada a Carrer Major, 71 (Sant Boi de Llobregat), d'estil Gòtic, del període Segle XVI-XVII. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Cal Guinard,
Cal Guinard,

Cal Sílio: Edifici residencial, situada a Carrer Major, 71 (Sant Boi de Llobregat), d'estil Gòtic, del període Segle XVI-XVII. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Cal Manelet
Cal Manelet

Català: Cal Manelet. Alou, 30 (Sant Boi de Llobregat) This is a category about a building indexed in the Catalan heritage register as Bé Cultural d'Interès Local (BCIL) under the reference IPA-19012.

Cal Nes
Cal Nes

Cal Nes: Edifici residencial, situada a Carrer Sant Pere, 6-8 (Sant Boi de Llobregat), del període Segle XVI-XVII. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Can Garrofa
Can Garrofa

Cal Garrofa: Edifici residencial, situada a Carrer Pi i Margall, 50 (Sant Boi de Llobregat) de Joaquim Brau Bachs, d'estil Modernisme, del període 1888-1910.

image: quetiempo.es
Can Gratacós
Can Gratacós

Can Torrent (Can Gratacós): Edifici residencial, situada a Carrer Pi i Margall, 182 - Carrer Eusebi Güell (Sant Boi de Llobregat), d'estil Noucentisme, del període 1911-1929.

Can Parés
Can Parés

Can Fises o Can Parés: Edifici residencial, situada a Carrer del Pont, 2-4 (Sant Boi de Llobregat), del període Segle XVI-XVII. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Can Ribera
Can Ribera

Cal Ribera: Edifici residencial, situada a Carrer Eusebi Güell, 89-91 (Sant Boi de Llobregat), d'estil Noucentisme, del període 1911-1929. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Can Rigal Park
Can Rigal Park

Can Rigal Trambaix station, in L'Hospitalet de Llobregat. Public transport in L'Hospitalet de Llobregat is operated by several companies, most of which are part of the Autoritat del Transport Metropolità, a transport authority managing services in the metropolitan area of Barcelona.

image: quetiempo.es
Can Riu
Can Riu

centre d’interpretaciÓ del riu llobregat, can juliÀ (sant boi de llobregat) equipament codi: bll.2 3. descripciÓ breu dels projectes o programes educatius en sistemes aquÀtics que desenvolupa nom: oferta educativa per a escolars.

source: diba.cat
Can Sabadell
Can Sabadell

Hay 3 opciones de transporte de Sabadell a Sant Boi de Llobregat. Encuentra los precios, horarios e información importante para elegir el mejor viaje.

source: rome2rio.com
Can Tinturé Museum
Can Tinturé Museum

Houses the Sant Boi de Llobregat Museum since 26 March 2011, Can Barraquer is a 14th-century manor house in which Rafael Casanova, the last Conseller en cap, or head minister, of the Consell de Cent (Council of One Hundred) of Barcelona, lived and died.

image: quetiempo.es
Can Tous
Can Tous

Sant Boi de Llobregat (IPA: [ˈsam ˈbɔj ðə ʎuβɾəˈɣat]; Spanish: San Baudilio de Llobregat) is a town of 83,000 inhabitants (as of 2014) in the Barcelona province in Catalonia, Spain, located aside the Llobregat river.

Casa Teresa Figueras
Casa Teresa Figueras

Can Figueras, SANT BOI DE LLOBREGAT, Spain. 113 likes. ... Avui dimecres,presentem el nostre menú,que fins divendres podreu degusta a casa nostra. Can Figueras

source: facebook.com
Castell de Cornellà
Castell de Cornellà

The Hotel El Castell is located in the heart of the charming town of Sant Boi de Llobregat, with splendid views of Barcelona, surrounded by gardens and woodlands. Recommended for an enjoyable stay for business or leisure, just minutes from Barcelona El Prat Airport.

source: elcastell.com
Catalunya en Miniatura
Catalunya en Miniatura

Catalunya en Miniatura has a total of 60,000 m 2 (650,000 sq ft), 35,000 m 2 (380,000 sq ft) of them devoted to 147 scale models and 25,000 m 2 (270,000 sq ft) for parking and services. Visitors follow a single path where the models are installed sorted by the geographical comarcas (counties) of Catalonia, and its four provinces (Barcelona, Girona, Lleida and Tarragona).

Church of Colònia Güell
Church of Colònia Güell

Church of Colònia Güell ROBERT MORANCHO Type: Church Location: ... Municipality Sant Boi de Llobregat; Municipality Sant Climent de Llobregat; ... (es ...

Colonia Güell
Colonia Güell

A solo 20 minutos de Barcelona. Acceso desde carretera B-2002 entre Sant Boi de Llobregat y Santa Coloma de Cervelló. Desde la C-31 (dirección Sant Boi de Llobregat), la C-32 (sortida 53) y A2 y A7 (dirección Sant Boi de Llobregat). Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) desde Plaça Espanya, Barcelona, Línies S33, S8 i S4.

image: youtube.com
Delta del Llobregat
Delta del Llobregat

El Delta del Llobregat està format per una extensa plana que ocupa 98 km2. Es troba entre el massís del Garraf i Montjuïc, i limitat al nord pel congost de Sant Andreu de la Barca. Actualment és una xarxa d’espais naturals protegits.

source: totnens.cat
Invaders Cafe&Park
Invaders Cafe&Park

The Classic Film and TV Cafe is a blog devoted to classic movies and television ... The first season of The Invaders ranked with the best sci fi on television in the ...

Museu Agbar de les Aigües
Museu Agbar de les Aigües

The Museu Agbar de les Aigües is a contemporary museum devoted to water, intended to promote knowledge and values through a living, learning and leisure experience.

Museu de Gavà
Museu de Gavà

Museu de Sant Boi de Llobregat. Inicio; El Museo; ... en el Museo de Sant Boi 18 de mayo de 2018. Día internacional de los museos. El lema de este año es: Muse ...

Parc de la Muntanyeta
Parc de la Muntanyeta

Parc de la Muntanyeta: Parcs i jardins, situada a Carrer de la Muntanyeta / Carrer Baldiri Aleu (Sant Boi de Llobregat) de Miquel Roa/Arata Isozaki, del període 1976-2000. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

image: afondo.org
Parc de la Solidaritat
Parc de la Solidaritat

Des de l’any 2002 i dins del marc de la Fira de Sant Jordi s’organitza l’estant solidari amb la participació d’algunes de les entitats de Sant Boi de Llobregat. Festa Comerç Just L’any 2003 es va organitzar per primera vegada Sant Boi la “Festa del Comerç Just “ i des de llavors s’organitza cada any entre mitjans de maig i principis de juny.

source: santboi.cat
image: quetiempo.es
Parc del Calamot
Parc del Calamot

Reconstrucció ideal del poblat ibèric del turó de Calamot Museu de Gavà * En unes excavacions realitzades el 1986 per la Companyia d’Aigües de Barcelona, al peu del Parc, al costat de la gasolinera, va aparèixer a 2 m de fon-dària un estrat de sorra de platja molt pura i de superfície ondulada, que recorda-va un sistema de dunes litorals.

Parc del Canal de la Infanta
Parc del Canal de la Infanta

Aquest fet venia especialment donat per la força hidràulica generada pel riu Llobregat. La construcció del Canal de la Infanta i l'aprofitament dels seus diferents salts d'aigua permet la difusió de la indústria a la zona.

Parc Nadal
Parc Nadal

Parque situado en el barrio del centro de Sant Feliu de Llobregat de 1,5 hectáreas que data del 1932 y considerado uno de los signos de identidad de la ciudad ya que fue el primer espacio verde de la ciudad.

image: afondo.org
Parc Torrent Ballester
Parc Torrent Ballester

El parc és una gran jardí d’estil romàntic, inspirat en l’ambient colonial i exòtic de la ciutat caribenya de Marianao, amb palmeres, mimoses i tarongers bords i estanys que envoltaven el palau que va fer construir Salvador Samà Torrents, segon marqès de Marianao, a la seva tornada de l’illa de Cuba.

Parque Agrario del Bajo Llobregat
Parque Agrario del Bajo Llobregat

El recorrido del Parque consiste en un paseo circular que podemos iniciar en el sentido que deseemos, en principio parece insinuar que debemos dirigirnos hacia la izquierda, pero en mi caso lo hice a la derecha por la sencilla razón que el sol a esta hora de la mañana ( 8:00 horas) estaba muy bajo y preferí por razones obvias tenerlo a mi espalda así que tome dirección poniente.

Parque de Torreblanca
Parque de Torreblanca

Entre els termes municipals de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i a tocar de Sant Feliu de Llobregat, Torreblanca ha estat des ... es tanca (depenent de l ...

image: youtube.com
Rectoria de Cornellà
Rectoria de Cornellà

Cornellà de Llobregat (Catalan pronunciation: [kurnəˈʎa ðə ʎuβɾəˈɣat]; Spanish: Cornellá de Llobregat) is a municipality in the comarca of the Baix Llobregat in Catalonia, Spain. It is situated on the left bank of the Llobregat River.

Remolar-Filipines
Remolar-Filipines

El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, ... però el seu estat de conservació es ressent de l'entrada d'aigua eutrofitzada, provinent dels regadius.

Ricarda-Ca l'Arana
Ricarda-Ca l'Arana

Es pot començar la ruta a la Colònia Güell, a 4 km de Sant Boi de Llobregat. S’hi pot visitar l’església i la cripta, dissenyada per Antoni Gaudí, i també altres edificis d’interès arquitectònic.

source: descobrir.cat
image: uolala.com
Roman Thermae of San Baudilio
Roman Thermae of San Baudilio

Roman thermae of San Baudilio ... Media in category "Termes romanes de Sant Boi de Llobregat" The following 40 files are in this category, out of 40 total.

image: wikidata.org
Sala Koala Escape Room
Sala Koala Escape Room

Sala Koala Escape Room, Cornellà de Llobregat: Consulta 45 opiniones, artículos, y 25 fotos de Sala Koala Escape Room, clasificada en TripAdvisor en el N.°6 de 20 atracciones en Cornellà de Llobregat.

Sant Boi de Llobregat Museum
Sant Boi de Llobregat Museum

Houses the Sant Boi de Llobregat Museum since 26 March 2011, Can Barraquer is a 14th-century manor house in which Rafael Casanova, the last Conseller en cap, or head minister, of the Consell de Cent (Council of One Hundred) of Barcelona, lived and died.

Sant Feliu de Llobregat Cathedral
Sant Feliu de Llobregat Cathedral

Sant Feliu de Llobregat (IPA: [ˈsaɱ fəˈɫiw ðə ʎuβɾəˈɣat]) is an industrial city and municipality in Catalonia, Spain, in the province of Barcelona. It is the capital of the comarca of Baix Llobregat, and the see of a bishopric since June 2005.

Tobogans Gegants
Tobogans Gegants

Viajar a Parc Del Tobogans en Sant Boi De Llobregat nunca ha sido tan fácil. Usa Moovit para obtener instrucciones detalladas paso a paso mientras viajas desde cualquier destino. Mira las rutas detalladas en el mapa, los horarios de trenes y autobuses, horarios de llegadas y alertas de servicio para que sepas exactamente cómo llegar a Parc Del Tobogans.

source: moovitapp.com
Torre Baró
Torre Baró

Torre Figueres: Edifici residencial, situada a Carrer de Pau Claris, 14 (Sant Boi de Llobregat), del període Segle XIX. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Torre de Benviure
Torre de Benviure

La torre de Benviure, famosa defensa medieval. La torre de defensa medieval de Benviure fue construida en el s X para defender la ciudad de Barcelona de los ataques procedentes de los reinos de Al-Andalus y –junto con otras edificaciones, como la Torre del Llor, la Torre Salbana o los castillos de Eramprunyà (957), Castelldefels (967) o Sant Boi (969)– definir el espacio de frontera con los reinos musulmanes, conocido como la Marca Hispánica.

Torre de la Marquesa de Cornellà
Torre de la Marquesa de Cornellà

Torre de la Marquesa de Cornellà: Edifici residencial, situada a Carrer Can Paulet, 1 (Sant Boi de Llobregat), d'estil Eclecticisme, del període Segle XIX. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Torre Gelabert
Torre Gelabert

Era propietat de Rosa Ruvinat de Papiol, de la qual passà a mans de Joan Torrents de Papiol. L'any 1868 va ser adquirit per Joan Rafecas Puig, els descendents del qual en van mantenir la propietat fins que va ser venut a l'Ajuntament, el 1988. És un edifici de tipus acadèmic, de façanes simètriques, amb galeries porticades als dos extrems.

Torre Lluch
Torre Lluch

Torre Figueres: Edifici residencial, situada a Carrer de Pau Claris, 14 (Sant Boi de Llobregat), del període Segle XIX. Descripció de l'element, fotografies i localització geogràfica (situació en mapa).

Torre Roja Viladecans
Torre Roja Viladecans

... transfer or withdraw your consent on your personal data through the email XXXXXX@XXXXXXX.es ... Viladecans (Barri ... Sant Boi de Llobregat (Marianao ...

Torre Salvana
Torre Salvana

Però cal tenir en compte que l’any que va néixer, el 1866, el terme de la Colònia Güell pertanyia a Sant Boi de Llobregat. Així, havent nascut a la mateixa vivenda, ell és nascut a Sant Boi i les seves dues filles són nascudes a Santa Coloma de Cervelló.