A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Things to do in Venlo, NL

Aqua Pavillion
Aqua Pavillion

nl; Menu Work. aqua pavilion waterschap peel en maasvallei, waterschap roer en overmaas, waterleidingmaatschappij limburg, waterschapsbedrijf limburg.

source: tinker.nl
image: alamy.com
De Magische Vallei
De Magische Vallei

Magische Vallei uitbreiding Toverland. locatie: Sevenum. ... Greenport Venlo; Masterplan Maasplassen; Herstructurering Achter de Haesen; Buitengebied Vaals;

source: hclt.nl
image: hclt.nl
De Onderste Molen
De Onderste Molen

"De Bovenste Molen is voor ons echt hét hotel in Nederland. De prachtige ligging aan een meertje in een bos is echt prachtig. Vanuit het hotel kun je verschillende wandelingen volgen door de natuur van Limburg. Het hotel zelf is warm ingericht en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn charmant en van alle gemakken voorzien.

source: bilderberg.nl
image: wo2venlo.nl
De Ravenvennen
De Ravenvennen

De Maasduinen zijn een rij zandduinen aan de oostelijke oever van de Maas tussen Gennep en Venlo. De Ravenvennen beslaan een gebied van 38 ha en bestaan uit vele ...

De Wevert Feestlocatie en Activiteitenboerderij
De Wevert Feestlocatie en Activiteitenboerderij

De Wevert activiteitenboerderij heeft tal van binnen- en buitenactiviteiten

source: dewevert.nl
image: dewevert.nl
Ehemaliger Flugzeughangar Fliegerhorst Venlo
Ehemaliger Flugzeughangar Fliegerhorst Venlo

De voormalige Vliegbasis Venlo-Herongen werd tussen oktober 1940 en maart 1941 aangelegd als Duitse Fliegerhorst op de Groote Heide bij Venlo en kreeg de naam Fliegerhorst Venlo.

Escape Room 'Forbidden Floor'
Escape Room 'Forbidden Floor'

Forbidden Floor – Escape Room Horst De recherche is gestuit op een verdieping van een oud pand in het centrum van Horst, waar al jaren niemand meer geweest zou zijn.

Fun Forest Venlo-Tegelen
Fun Forest Venlo-Tegelen

Welkom bij Fun Forest Venlo. Ons bos heeft 9 parcoursen, van 1,5 tot 15 meter hoogte. Een unieke, actieve maar vooral veilige klimbeleving in de natuur net buiten de stad. Groepsarrangementen op maat behalve klimmen ook teambuilding & horeca! Ga snel naar de website en bekijk alle mogelijkheden.

source: funforest.nl
Hoofdpostkantoor Keulse Poort
Hoofdpostkantoor Keulse Poort

Het regionale Hoofdpostkantoor Keulse Poort in Venlo is gebouwd in 1938 naar een ontwerp van Rijksbouwmeester Hoekstra. Het gebouw is ontworpen in de bouwstijl van het Traditionalisme met toepassing van historiserende elementen met name rond de hoofdingang aan de zuidzijde en aan de oostzijde.

Huifkartochten 't Vöske
Huifkartochten 't Vöske

Huifkartochten. Wilt u echt genieten van al het mooie wat de natuur u te bieden heeft, dat kan tijdens een huifkartocht. Haflingers trekken de huifwagens en zij voeren u langs de mooiste plekjes.

source: voske.net
Jochumhof
Jochumhof

Verborgen achter oude muren, midden in het mooiste kloosterdorp van Nederland, vindt u Jochumhof; een enclave van natuur, historie en rust met een fenomenaal uitzicht

source: jochumhof.nl
Jocus Museum
Jocus Museum

Jocus Museum, Venlo ... Informeer nao de meugelikhede veur ein rondleiding op aafspraok via jocusmuseum@jocus.nl. Jocus Museum shared Toine Schreinemachers's post.

source: facebook.com
Kasteelse Bossen
Kasteelse Bossen

Camping de Kasteelse Bossen Martin en Bea Maas Nachtegaallaan 4, 5962 PA Melderslo - Horst a/d Maas (L) Telefoon: +31(0)77-3987361 Email: info@dekasteelsebossen.nl. De camping kent twee soorten velden: de rust en ruimte velden en de ruime gezinsvelden. Hierdoor zijn we in staat het iedereen naar de zin te maken.

image: reindonk.nl
Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen
Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen

Museumkaart (NL): gratis Groepen vanaf 20 personen: € 6,00 p.p. Bekijk hier ons Privacy policy beleid.

Klimbos / Klimpark Venlo
Klimbos / Klimpark Venlo

Klimbos Venlo. Niet ver van Venlo vindt u avontuurlijk klimbos KlimKong. Het mooiste klimpark van Brabant en omstreken, geschikt voor jong en oud.

source: klimkong.nl
image: klimpark.nl
Klimkong
Klimkong

Ben je avontuurlijk genoeg om een KingKong sprong te maken in ons klimbos / klimpark, touwbruggen te overwinnen, een touwladder te beklimmen of via een zippline naar de boomtoppen te glijden? Als je deze vragen met ja kunt beantwoorden, ben je klaar voor klimbos / klimpark KlimKong! Een klimbos of klimpark is een klimlocatie vol klimavontuur.

source: klimkong.nl
image: klimkong.nl
Koe met Vallend Melkmeisje
Koe met Vallend Melkmeisje

Koe met vallend melkmeisje: Nicolas van ... Lijst van beelden in Venlo. Aanklikbare ... Postcode: 5941; Ronkenstein, Nicolas van; Melkmeisje; Rund (stier / koe / kalf ...

Kontrollturm Fliegerhorst Venlo,
Kontrollturm Fliegerhorst Venlo,

The former airbase Venlo Herongen was between October 1940 and March 1941 was established as a German airfield on the Groote Heide near Venlo and was named: Fliegerhorst Venlo. The complex with two runways of 1450 meters and 1200 meters of one was equipped with the latest safety equipment, radio equipment, night lights and was the upfollowing years expanded several times.

Koperslagersmuseum
Koperslagersmuseum

Venlo is a city found in Limburg, The Netherlands. It is located 51.37 latitude and 6.17 longitude and it is situated at 24 meters above sea level

Kunstwerk Arcen - Lomm - Velden
Kunstwerk Arcen - Lomm - Velden

Venlo. Op d'n Berg, ... De Glazenap, Spechtstraat 58, 5932 VK Tegelen, e-mail: kandoentegelenbelfeld@huisvandewijk.nl. Arcen, Lomm en Velden. MFA De Schans, ...

source: venlo.nl
Limburgs Museum
Limburgs Museum

Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de digitale nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief (Link "Uitschrijven" onderaan iedere nieuwsbrief of mail media@limburgsmuseum.nl).

Limburgs Schutterij Museum
Limburgs Schutterij Museum

Het Limburgs Schutterij Museum heet u welkom Het nieuwe onderkomen is er na de brand in 2008 op vooruit gegaan. Na een nodige verbouwing in het voormalige St. Rochuskerk is het Limburgs Schutterij Museum nu in staat u te ontvangen.

image: tegelen.nl
Missiemuseum Steyl
Missiemuseum Steyl

Een bezoek aan het Missiemuseum in kloosterdorp Steyl is een bijzondere ervaring. Anders dan de naam doet vermoeden vind je er een overweldigende hoeveelheid volkenkundige voorwerpen, 1500 opgezette dieren en een imposante, kleurrijke verzameling vlinders, kevers en andere insecten.

Museum
Museum

Limburgs Museum - het museum van Limburg, in Venlo. Een spannende en interactieve ontdekkingstocht door de tijd

image: imstart.nl
Museum de Kantfabriek
Museum de Kantfabriek

E-mail van ons gemist? Om te voorkomen, dat e-mail van Museum de Kantfabriek als SPAM verdwijnt, adviseren wij U “museumdekantfabriek.nl” toe te voegen aan “veilige afzenders” van Uw mail-programma en weg te halen uit “geblokkeerde afzenders”.

image: boei.nl
Museum De Locht
Museum De Locht

Mysterie van Museum de Locht. Het mysterie is een spannend speurspel voor jong en oud. ... boekingen@museumdelocht.nl u ontvangt een antwoord binnen 3 (werk)dagen

source: delocht.nl
Museum van Bommel van Dam
Museum van Bommel van Dam

In verband met verhuizing en zelfstandiging presenteert Museum van Bommel van Dam momenteel tentoonstellingen en activiteiten op diverse locaties in Venlo.

image: 1limburg.nl
Museum van Wasrol tot DVD
Museum van Wasrol tot DVD

In het Museum van Wasrol tot DVD te Boekend, gemeente Venlo, maakt u kennis met de geschiedenis van beeld en geluid. Vele bijzondere en zeldzame apparaten worden tijdens een rondleiding in dit muziekmuseum gedemonstreerd.

Onze Beestenboel
Onze Beestenboel

Stichting Onze Beestenboel Venlo is een ontmoetingsplaats voor mens en dier, jong en oud

Rijksmonument De Watertoren
Rijksmonument De Watertoren

Beschrijving van Watertoren . Inleiding In het buitengebied van de gemeente Venlo bevindt zich een achtzijdige watertoren. De watertoren werd ontworpen door ir. Noorman uit Amersfoort en werd gebouwd in 1938. Bij een renovatie in 1986 werden alle vensters vervangen door aluminiumkozijnen met gewapend glas.

Roeffen Mart
Roeffen Mart

Get address of Speeltuin Roeffen Grubbenvorst ... Roeffen Mart Speeltuin 12m. ... Classic Car Venlo 1230m. Grubbenvorst City 1252m.

Roman Road Marker
Roman Road Marker

Roman and Celtic coins have been found in Venlo; it was speculated to have been the settlement known as Sablones on the Roman road connecting Maastricht with Xanten, but the little evidence there is concerning the location of Sablones speaks against this thought while there is no evidence in support of it.

Spielpark Klein Zwitserland
Spielpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland heeft, naar aanleiding van de opgelopen stormschade in januari hard gewerkt om het speelparkgedeelte veilig te maken voor bezoekers. Op basis van een eerdere keuring door de boomtechnisch adviseur zijn er al vele tientallen bomen gekapt of veilig gemaakt.

source: skz.nl
Stichting Carnavalsmuseum
Stichting Carnavalsmuseum

De collectie van de Stichting Carnavalsmuseum is ondergebracht in en wordt beheerd door het Limburgs Museum in Venlo. De Stichting Carnavalsmuseum documenteert zowel het verleden als het heden van carnaval. De aandacht gaat daarbij uit naar de veranderingen in de loop van de tijd en de grote verscheidenheid aan uitdrukkingsvormen.

Streekmuseum 't Land van Peel & Maas
Streekmuseum 't Land van Peel & Maas

Streekmuseum 't Land van Peel en Maas is housed in the former monastery Kerkebosch. The museum illustrates the history of the region of Peel en Maas. Among other things, the museum exhibits works by Dutch-American sculptor Shinkichi Tajiri.

Team Trapped Escape Room Venlo
Team Trapped Escape Room Venlo

Escape Room - Team Trapped. Gather your fellow students and experience two unique escape games at Team Trapped. Find clues and information to solve puzzles and riddles. Enable hidden mechanisms and be part of the mystery of the 19th century.

source: checkvenlo.nl
Troy
Troy

Troy Onride - Toverland Freizeitpark bei Venlo in NL - Clip by kirmesmarkus http://www.kirmesmarkus.de/ Great Coasters International Toverland (Sevenum, Limb...

source: youtube.com
image: youtube.com
VG de Vogelhut
VG de Vogelhut

Kienen 21-4-2018 VG de Vogelhut. Agenda

Weir and Lock Complex in Belfeld
Weir and Lock Complex in Belfeld

Nederland, Limburg, Gemeente Venlo, ... Lock and weir complex Belfeld at high waters of river Meuse. The flood is due to snow melt and precipitation upstream.

source: flickr.com
image: flickr.com
Wilhelminapark
Wilhelminapark

Wilhelminapark 24 5911 ED Venlo Prijs op aanvraag Voor meer informatie over deze woning kijk op: www.vanrijnpartners.nl Deze Videotour is gemaakt door www.vi...

source: youtube.com
Zentraler Telefonbunker Fliegerhorst Venlo
Zentraler Telefonbunker Fliegerhorst Venlo

Fliegerhorst Venlo, en de belangrijkste Luftwaffe velden in dit deel van Nederland . De Duitsers realiseerden zich dat het Ruhrgebied een groot doelwit zou zijn ...

ZWEMBAD "DE BERCKEN"
ZWEMBAD "DE BERCKEN"

10-badenkaarten die vóór 2017 zijn aangeschaft zijn vervallen. We bekijken de mogelijkheid om nog eenmaal een omwisselactie te organiseren. Stuur een mail naar info@debercken.nl.

source: debercken.nl
image: ruiver.nl