A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Things to do in Vlorë, AL

Albanian Riviera
Albanian Riviera

Find hotels in Albanian Riviera, al. Book online, pay at the hotel. Good rates and no reservation costs. Read hotel reviews from real guests.

source: booking.com
Aulona Luna Park
Aulona Luna Park

<p><b>Luna Park</b> in the <a href="/pages/w/104080882962241">Halensee</a> area of <a href="/pages/w/109486955737943">Berlin</a>, <a href="/pages/w/108100019211318">Germany</a> was an <a href="/pages/w/114305591913269">amusement park</a> in operation from 1909 to 1933.

source: facebook.com
Independence Monument
Independence Monument

Independence Monument, Vlore: See 89 reviews, articles, and 36 photos of Independence Monument, ranked No.1 on TripAdvisor among 14 attractions in Vlore.

jon1,
jon1,

Vlore is a city found in Vlore, Albania. It is located 40.47 latitude and 19.49 longitude and it is situated at 2 meters above sea level

Kalaja e Kaninës
Kalaja e Kaninës

Kalaja e Kaninës ndahet nga mure tërthore në tri pjesë. Prej tyre sot ruhen vetëm muri, që ndan pjesën më të lartë të kodrës, i cili mbrohej nga tri kulla. Brenda rrethimit, sipas dëshmisë të udhëtarit turk Evlia Çelebiu, kishte shtëpi banimi, ndërtesa për garnizonin, depo municioni, si dhe stera për furnizimin me ujë.

Kuzum Baba
Kuzum Baba

Kuzum Baba is a natural terrace carved out by the sea, located on a hill above the city of Vlore. It takes its name from Sejjid Ali Sulltan, known as Father Kuzum (Quzum Baba), a Bektashi spiritual leader, who according to local tradition, is buried here.

Muradie Mosque
Muradie Mosque

<p>The <b>Muradie Mosque</b> is a <a href="/pages/w/161533560534341">Cultural Monument</a> of <a href="/pages/w/112488818765069">Albania</a>, located in <a href="/pages/w/108181582536931">Vlorë</a>.

source: facebook.com
Muzeu Historik
Muzeu Historik

Muzeu Historik i Vlorës ndodhet në qendër të qytetit, në një godinë mjaft të veçantë, e cila më parë ka shërbyer për organet e qeverisjes vendore dhe organizatat e masave. Ky muze u krijua në vitin 1962.

Narta Lagoon
Narta Lagoon

Narta Lagoon (Albanian: Laguna e Nartës) is a lagoon north of Vlorë, Albania, located in the direct proximity of the Adriatic Sea. The lagoon is situated within the boundaries of the Vjosa-Narta Protected Landscape and has been recognised as an important Bird and Plant Area of international importance.

National Museum of Independence
National Museum of Independence

National Museum of Independence is located in Vlore. A visit to National Museum of Independence represents just the start of the adventure when you use our Vlore holiday builder tool to plot your vacation.

source: inspirock.com
Plazhi I Ri
Plazhi I Ri

Plazhi i Ri Vlore Xhoni Muskollari. Loading ... Spille, plazhi që shton pushuesit - Top Channel Albania - News - Lajme - Duration: 2:46.

source: youtube.com
Plazhi jon
Plazhi jon

FILLON PLAZHI NË VLORË! REAL RTV Vlore. Loading ... REAL RTV Vlore 115 views. New; ... Al Pazar SHOW&GO - Pjesa e trete ...

source: youtube.com
Sheshi ISA BOLETINI
Sheshi ISA BOLETINI

Busti i Heroit Isa Boletini që do të vendoset në Saraj të Shkupit është i lartë 3.69 m dhe ka për autor skulptorin e njohur durrsak Idriz Balani. Po në Shkup më datë 22 Janar do të mbahet një simposium shkencor ku do të promovohet edhe libri me titull “Isa Boletini në lëvizjen kombëtare shqiptare” bashkëpunim i parë ky mes tre institucioneve historike të Shqipërisë, Kosovës e Shkupit.

source: albdreams.net
The Wall Ruins of the Ancient City of Aulon ( VLORË)
The Wall Ruins of the Ancient City of Aulon ( VLORË)

Vlore; Berat; Pogradec; Kruja; Korce; Airport; Excursions; ... The wall ruins of the ancient city of Aulon. The wall was built in the ancient times in Aulon which is ...

ZvëRnec Islands
ZvëRnec Islands

Zvërnec Island is connected to the mainland by a 270m long wooden bridge.</p><p>The island is a tourist attraction because it contains the well preserved 13th-14th century <a href="/pages/w/109631575732631">Byzantine</a> Zvërnec Monastery.

source: facebook.com